Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Карєвіна В. В. 
Способи одержання ферментного препарату лізоциму / В. В. Карєвіна, І. М. Волошина // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 18-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_5
Розглянуто способи одержання ферментного препарату лізоциму із тваринних, рослинних об'єктів та мікроорганізмів. Охарактеризовано рекомбінантні мікроорганізми Staphylococcus aureus, Bacillus subtilis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus fermentum, які можуть продукувати лізоцим. Описано можливість створення рекомбінантних штамів Lactobacillus plantarum, Lactobacillus fermentum, здатних продукувати стафілококовий лізоцим, що надає можливість створювати нові композиції пробіотиків.
  Повний текст PDF - 108.576 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Карєвіна В.
  • Волошина І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Карєвіна В. В. Способи одержання ферментного препарату лізоциму / В. В. Карєвіна, І. М. Волошина // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 18-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського