Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Макарченко М. А. Роль и место кадрового потенциала в структуре инновационного потенциала организации и методы его оценки / М. А. Макарченко, Д. А. Лопатин // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 180-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_34 Рассмотрена структура инновационного потенциала организации и методика его оценки. Определено понятие кадрового инновационного потенциала, его структуру и взаимосвязь с общим инновационным потенциалом организации.Рассмотрена структура инновационного потенциала организации и методика его оценки. Определены понятие кадрового инновационного потенциала, его структура и взаимосвязь с общим инновационным потенциалом организации. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Макарченко М. А. Роль и место кадрового потенциала в структуре инновационного потенциала организации и методы его оценки / М. А. Макарченко, Д. А. Лопатин // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 180-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_34. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |