Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Керанчук Т. Л. 
Проблеми ціноутворення в сфері готельно-ресторанного бізнесу / Т. Л. Керанчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 168-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_32
Розглянуто актуальні проблеми розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу в Україні, актуалізовано питання ціноутворення на підприємствах готельного та ресторанного бізнесу, окреслено основні проблеми під час встановлення цін на послуги підприємств, обгрунтовано необхідність постановки комплексної системи управління цінами і доходами та визначено основні її структурні складові для даної категорії підприємств. Запропоновано систему показників KPI (key performance indicator), які дозволяють забезпечувати моніторинг основних результатів діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу та формувати управлінські рішення щодо підвищення ефективності функціонування підприємств.
  Повний текст PDF - 165.437 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Керанчук Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Керанчук Т. Л. Проблеми ціноутворення в сфері готельно-ресторанного бізнесу / Т. Л. Керанчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 168-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_32.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського