Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Керанчук Т. Л. Проблеми ціноутворення в сфері готельно-ресторанного бізнесу / Т. Л. Керанчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 168-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_32 Розглянуто актуальні проблеми розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу в Україні, актуалізовано питання ціноутворення на підприємствах готельного та ресторанного бізнесу, окреслено основні проблеми під час встановлення цін на послуги підприємств, обгрунтовано необхідність постановки комплексної системи управління цінами і доходами та визначено основні її структурні складові для даної категорії підприємств. Запропоновано систему показників KPI (key performance indicator), які дозволяють забезпечувати моніторинг основних результатів діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу та формувати управлінські рішення щодо підвищення ефективності функціонування підприємств. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Керанчук Т. Л. Проблеми ціноутворення в сфері готельно-ресторанного бізнесу / Т. Л. Керанчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 168-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_32. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |