Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Юрчак В. Г. 
Дослідження макаронних властивостей цільнозернового пшеничного борошна / В. Г. Юрчак, Г. В. Карпик, Т. П. Голікова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 123-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_24
Досліджено технологічні властивості цільнозернового пшеничного борошна різних виробників як сировини для виготовлення макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами. Проаналізовано якість макаронних виробів, виготовлених з досліджуваного борошна за органолептичними, фізико-хімічними показниками та варильними властивостями. Встановлено, що використання досліджуваних зразків борошна забезпечує одержання макаронних виробів з прийнятними органолептичними та фізико-хімічними показниками якості.
  Повний текст PDF - 103.399 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Юрчак В.
  • Карпик Г.
  • Голікова Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Юрчак В. Г. Дослідження макаронних властивостей цільнозернового пшеничного борошна / В. Г. Юрчак, Г. В. Карпик, Т. П. Голікова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 123-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Юрчак Віра Гаврилівна (технічні науки)
  • Карпик Галина Вікторівна (технічні науки)
  • Голікова Тетяна Петрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського