Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Рашевська Т. О. 
Мікроструктурні дослідження впливу швидкості охолодження на твердіння і співкристалізацію гліцеридів молочного жиру / Т. О. Рашевська, С. В. Іванов // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 102-109. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_21
Наведено результати мікроструктурних досліджень впливу режимів швидкого і повільного охолодження розплаву молочного жиру на формування кристалоутворень та їх структуру, величину, співкристалізацію груп гліцеридів і температури їх плавлення.
  Повний текст PDF - 283.496 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рашевська Т.
  • Іванов С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рашевська Т. О. Мікроструктурні дослідження впливу швидкості охолодження на твердіння і співкристалізацію гліцеридів молочного жиру / Т. О. Рашевська, С. В. Іванов // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 102-109. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_21.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Рашевська Тамара Олексіївна (технічні науки)
  • Іванов Сергій Віталійович (технічні науки)
  • Іванов Сергій Вікторович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського