Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Манк А. В. 
Оцінка жирнокислотного складу олії волоського горіха після його оброблення в НВЧ-полі / А. В. Манк, Л. Ю. Арсеньєва, С. І. Усатюк, Т. А. Королюк, Г. Л. Дербугова, Є. Р. Заєць // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_19
Наведено результати наукових досліджень проблеми застосування електромагнітного поля надвисокої частоти (НВЧ) в технології олії волоського горіха. Жирнокислотний склад олії до і після оброблення в НВЧ-полі визначений за допомогою методу газової хроматографії.
  Повний текст PDF - 105.07 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Манк А.
  • Арсеньєва Л.
  • Усатюк С.
  • Королюк Т.
  • Дербугова Г.
  • Заєць Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Манк А. В. Оцінка жирнокислотного складу олії волоського горіха після його оброблення в НВЧ-полі / А. В. Манк, Л. Ю. Арсеньєва, С. І. Усатюк, Т. А. Королюк, Г. Л. Дербугова, Є. Р. Заєць // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Арсеньєва Лариса Юріївна (1962–) (технічні науки)
  • Усатюк Світлана Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського