Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Манк А. В. Оцінка жирнокислотного складу олії волоського горіха після його оброблення в НВЧ-полі / А. В. Манк, Л. Ю. Арсеньєва, С. І. Усатюк, Т. А. Королюк, Г. Л. Дербугова, Є. Р. Заєць // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_19 Наведено результати наукових досліджень проблеми застосування електромагнітного поля надвисокої частоти (НВЧ) в технології олії волоського горіха. Жирнокислотний склад олії до і після оброблення в НВЧ-полі визначений за допомогою методу газової хроматографії. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Манк А. В. Оцінка жирнокислотного складу олії волоського горіха після його оброблення в НВЧ-полі / А. В. Манк, Л. Ю. Арсеньєва, С. І. Усатюк, Т. А. Королюк, Г. Л. Дербугова, Є. Р. Заєць // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |