Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Хижняк О. О. Дослідження показників безпеки картоплі з різних регіонів України / О. О. Хижняк, І. М. Філіпченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 44-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_10 Висвітлено актуальне питання щодо безпеки харчових продуктів. Рослинна сировина, що використовується в харчовій промисловості, не завжди задовольняє вимог споживача через забрудненість їх токсичними речовинами - токсичними металами, пестицидами, мікотоксинами, нітратами, радіонуклідами. Які потрапляючи в організм людини можуть спричиняти незворотні наслідки для здоров'я. Тому, одним з перспективних напрямків є використання сировини для одержання харчових продуктів з "екологічно чистих" регіонів України. В ході досліджень визначено, що найбільш екологічно чистим регіоном для вирощування картоплі є Західний регіон. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Хижняк О. О. Дослідження показників безпеки картоплі з різних регіонів України / О. О. Хижняк, І. М. Філіпченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 44-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |