Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Кишенько І. І. Вивчення впливу багатокомпонентних розсолів та масування на структурно-механічні та фізико-хімічні властивості м’ясної сировини та шинкових виробів / І. І. Кишенько, О. А. Топчій, О. П. Донець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 46. - С. 78-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_46_15 Наведено результати експериментальних досліджень впливу багатофункціональних розсолів із вмістом сполучнотканинних білків, для шприцювання солених м'ясних продуктів та шприцювання з подальшим масуванням на структурно-механічні, фізико-хімічних та технологічні властивості готових м'ясопродуктів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кишенько І. І. Вивчення впливу багатокомпонентних розсолів та масування на структурно-механічні та фізико-хімічні властивості м’ясної сировини та шинкових виробів / І. І. Кишенько, О. А. Топчій, О. П. Донець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 46. - С. 78-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_46_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |