Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Кишенько І. І. 
Вивчення впливу багатокомпонентних розсолів та масування на структурно-механічні та фізико-хімічні властивості м’ясної сировини та шинкових виробів / І. І. Кишенько, О. А. Топчій, О. П. Донець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 46. - С. 78-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_46_15
Наведено результати експериментальних досліджень впливу багатофункціональних розсолів із вмістом сполучнотканинних білків, для шприцювання солених м'ясних продуктів та шприцювання з подальшим масуванням на структурно-механічні, фізико-хімічних та технологічні властивості готових м'ясопродуктів.
  Повний текст PDF - 195.933 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кишенько І.
  • Топчій О.
  • Донець О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кишенько І. І. Вивчення впливу багатокомпонентних розсолів та масування на структурно-механічні та фізико-хімічні властивості м’ясної сировини та шинкових виробів / І. І. Кишенько, О. А. Топчій, О. П. Донець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 46. - С. 78-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_46_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кишенько Ірина Іванівна (технічні науки)
  • Топчій Оксана Анатоліївна (технічні науки)
  • Донець Олександр Петрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського