Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Євлаш В. В. Дослідження якості сушених капусти та кабачків під час зберігання / В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, Т. А. Тарасенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 46. - С. 55-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_46_11 Досліджено органолептичні властивості, сорбційні характеристики та мікробіологічні показники безпечності сушених капусти та кабачків під час зберігання. Обумовлено режими зберігання сушених овочів в різному пакуванні. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Євлаш В. В. Дослідження якості сушених капусти та кабачків під час зберігання / В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, Т. А. Тарасенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 46. - С. 55-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_46_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |