Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Євлаш В. В. 
Дослідження якості сушених капусти та кабачків під час зберігання / В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, Т. А. Тарасенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 46. - С. 55-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_46_11
Досліджено органолептичні властивості, сорбційні характеристики та мікробіологічні показники безпечності сушених капусти та кабачків під час зберігання. Обумовлено режими зберігання сушених овочів в різному пакуванні.
  Повний текст PDF - 175.97 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Євлаш В.
  • Нєміріч О.
  • Гавриш А.
  • Тарасенко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Євлаш В. В. Дослідження якості сушених капусти та кабачків під час зберігання / В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, Т. А. Тарасенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 46. - С. 55-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_46_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Євлаш Вікторія Владленівна (технічні науки)
  • Нєміріч Олександра Володимирівна (технічні науки)
  • Гавриш Андрій Володимирович (технічні науки)
  • Тарасенко Тетяна Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського