Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Ємцев B. I. Розвиток інноваційної діяльністі як умова забезпечення конкурентоспроможності підприємств / B. I. Ємцев, I. B. Ємцева // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 45. - С. 143-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_45_27 Сучасний стан справ у вітчизняній м'ясній галузі доводить необхідність її реформування, з метою збільшення її конкурентоспроможності за умов глобалізації світової економіки. Розглянуто основні проблеми діяльності м'ясної галузі України, причини, які привели галузь до сучасного стану. Визначено обсяг виробництва та споживання м'яса та м'ясної продукції в Україні, вплив обсягів імпорту м'яса на внутрішні ціни та обсяги її реалізації. Зроблено висновок, що стан справ у м'ясній галузі загрожує продовольчій безпеці країни. Зазначено потребу галузі у відповідній державній підтримці та запропоновано можливі шляхи ефективного реформування галузі та збільшення конкурентоспроможності підприємств галузі. Зроблено аналіз сучасного стану та взаємозв'язку складових інноваційної діяльності, наведено основні чинники, що впливають на рівень конкурентоспроможності підприємств за сучасних умов обмеження інвестиційних ресурсів на підприємствах харчової промисловості Україні. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ємцев B. I. Розвиток інноваційної діяльністі як умова забезпечення конкурентоспроможності підприємств / B. I. Ємцев, I. B. Ємцева // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 45. - С. 143-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_45_27. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |