Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Яценко В. М. 
Вплив факторів зовнішнього та внутрішнього середовища на підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств молочної галузі / В. М. Яценко, А. О. Яковлєва // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 45. - С. 109-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_45_21
Розглянуто вплив основних чинників зовнішнього та внутрішнього середовища на підвищення конкурентоздатності молока та молочної продукції з метою зміни стратегічних орієнтирів діяльності підприємств молочної промисловості.
  Повний текст PDF - 372.391 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Яценко В.
  • Яковлєва А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Яценко В. М. Вплив факторів зовнішнього та внутрішнього середовища на підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств молочної галузі / В. М. Яценко, А. О. Яковлєва // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 45. - С. 109-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_45_21.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Яценко Володимир Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського