Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Яценко В. М. Вплив факторів зовнішнього та внутрішнього середовища на підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств молочної галузі / В. М. Яценко, А. О. Яковлєва // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 45. - С. 109-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_45_21 Розглянуто вплив основних чинників зовнішнього та внутрішнього середовища на підвищення конкурентоздатності молока та молочної продукції з метою зміни стратегічних орієнтирів діяльності підприємств молочної промисловості. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Яценко В. М. Вплив факторів зовнішнього та внутрішнього середовища на підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств молочної галузі / В. М. Яценко, А. О. Яковлєва // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 45. - С. 109-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_45_21.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |