Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Рушай О. С. Мікробіологічна безпека хлібопродуктів та кондвиробів функціонального призначення / О. С. Рушай, Н. М. Грегірчак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 44. - С. 22-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_44_6 Проведено дослідження з підвищення мікробіологічної безпеки хліба на основі закваски із пророщеного зерна пшениці. Досліджено зміну мікрофлори мармеладу та суфле нової рецептури з цукрозамінниками у процесі зберігання за основними показниками: МАФАнМ, БГКП, наявність стафілококів, дріжджів та пліснявих грибів. Відмічено відповідність досліджуваних зразків встановленим нормативам. Встановлено мікробіологічну безпечність мармеладу та суфле нової рецептури. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Рушай О. С. Мікробіологічна безпека хлібопродуктів та кондвиробів функціонального призначення / О. С. Рушай, Н. М. Грегірчак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 44. - С. 22-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_44_6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |