Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Рушай О. С. 
Мікробіологічна безпека хлібопродуктів та кондвиробів функціонального призначення / О. С. Рушай, Н. М. Грегірчак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 44. - С. 22-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_44_6
Проведено дослідження з підвищення мікробіологічної безпеки хліба на основі закваски із пророщеного зерна пшениці. Досліджено зміну мікрофлори мармеладу та суфле нової рецептури з цукрозамінниками у процесі зберігання за основними показниками: МАФАнМ, БГКП, наявність стафілококів, дріжджів та пліснявих грибів. Відмічено відповідність досліджуваних зразків встановленим нормативам. Встановлено мікробіологічну безпечність мармеладу та суфле нової рецептури.
  Повний текст PDF - 736.653 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рушай О.
  • Грегірчак Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рушай О. С. Мікробіологічна безпека хлібопродуктів та кондвиробів функціонального призначення / О. С. Рушай, Н. М. Грегірчак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 44. - С. 22-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_44_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського