Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Сімахіна Г. О. Модифікація хімічного складу харчової клітковини механоактивуванням / Г. О. Сімахіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 44. - С. 121-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_44_21 Теоретично обгрунтовано та експериментально підтверджено ряд хімічних змін, які протікають у матеріалах під час їх диспергування у пристроях спеціальної конструкції - дезінтеграторах. Використання механічних методів активування викликає часткову деградацію високополімерів харчової клітковини, підвищуючи харчову цінність її біокомпонентів та ступінь засвоєння живим організмом. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сімахіна Г. О. Модифікація хімічного складу харчової клітковини механоактивуванням / Г. О. Сімахіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 44. - С. 121-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_44_21.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |