Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Сімахіна Г. О. 
Модифікація хімічного складу харчової клітковини механоактивуванням / Г. О. Сімахіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 44. - С. 121-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_44_21
Теоретично обгрунтовано та експериментально підтверджено ряд хімічних змін, які протікають у матеріалах під час їх диспергування у пристроях спеціальної конструкції - дезінтеграторах. Використання механічних методів активування викликає часткову деградацію високополімерів харчової клітковини, підвищуючи харчову цінність її біокомпонентів та ступінь засвоєння живим організмом.
  Повний текст PDF - 771.529 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сімахіна Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сімахіна Г. О. Модифікація хімічного складу харчової клітковини механоактивуванням / Г. О. Сімахіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 44. - С. 121-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_44_21.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сімахіна Галина Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського