Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Костенко Е. Е. Изучение комплексообразования Pb (II), Cd (II), Hg (II) с аминокислотами для прогнозирования протекторных свойств пищевых продуктов / Е. Е. Костенко, Е. Н. Бутенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 44. - С. 85-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_44_16 Изучено комплексообразование Pb (II), Cd (II), Hg (II) с аминокислотами, входящими в состав пищевых продуктов. Полученные количественные характеристики их состава и прочности использованы для прогнозирования протекторных свойств пищевых продуктов по отношению к ионам Pb (II), Cd (II), Hg (II). Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Костенко Е. Е. Изучение комплексообразования Pb (II), Cd (II), Hg (II) с аминокислотами для прогнозирования протекторных свойств пищевых продуктов / Е. Е. Костенко, Е. Н. Бутенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 44. - С. 85-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_44_16. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |