Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Костенко Е. Е. 
Изучение комплексообразования Pb (II), Cd (II), Hg (II) с аминокислотами для прогнозирования протекторных свойств пищевых продуктов / Е. Е. Костенко, Е. Н. Бутенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 44. - С. 85-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_44_16
Изучено комплексообразование Pb (II), Cd (II), Hg (II) с аминокислотами, входящими в состав пищевых продуктов. Полученные количественные характеристики их состава и прочности использованы для прогнозирования протекторных свойств пищевых продуктов по отношению к ионам Pb (II), Cd (II), Hg (II).
  Повний текст PDF - 1.061 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Костенко Е.
  • Бутенко Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Костенко Е. Е. Изучение комплексообразования Pb (II), Cd (II), Hg (II) с аминокислотами для прогнозирования протекторных свойств пищевых продуктов / Е. Е. Костенко, Е. Н. Бутенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 44. - С. 85-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_44_16.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського