Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Лисак В. Ю. Методичні підходи до оцінки людського капіталу підприємств харчової промисловості / В. Ю. Лисак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2010. - № 35. - С. 134-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2010_35_29 Зазначено, що за умов прискореного розвитку інформаційного суспільства такі активи як: земля, основні засоби, фінансові активи перестають бути основним фактором успішного розвитку виробництва. Головну роль у стабільному розвитку підприємства стає відігравати наявність людського капіталу. У зв'язку з цим постає необхідність його виміру. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лисак В. Ю. Методичні підходи до оцінки людського капіталу підприємств харчової промисловості / В. Ю. Лисак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2010. - № 35. - С. 134-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2010_35_29. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |