Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Скопенко Н. С. Сутність та основні етапи антикризового управління / Н. С. Скопенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 31. - С. 81-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_31_29 Розглянуто сутність, функції та принципи антикризового управління, основні етапи подолання кризових явищ на підприємстві. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Скопенко Н. С. Сутність та основні етапи антикризового управління / Н. С. Скопенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 31. - С. 81-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_31_29. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |