Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Новойтенко І. В. 
Розвиток трудового потенціалу підприємств хлібопекарської галузі / І. В. Новойтенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 31. - С. 59-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_31_22
За умов прискореного розвитку науки, техніки і технологій, глобалізації економічних процесів, доступності капіталу, широкого асортименту засобів і предметів праці конкурентні переваги підприємств формуються за рахунок ефективного використання професійних, творчих, комунікаційних та інших здібностей працівників, адже швидко реагувати на зміни зовнішнього середовища, розробляти і впроваджувати інноваційні проекти у всі сфери діяльності підприємства, ефективно управляти його виробничим потенціалом можна лише за наявності всебічно освічених, висококваліфікованих і мобільних працівників.
  Повний текст PDF - 1.195 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Новойтенко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Новойтенко І. В. Розвиток трудового потенціалу підприємств хлібопекарської галузі / І. В. Новойтенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 31. - С. 59-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_31_22.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського