Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Крисанов Д. Ф. Інструменти зниження впливу небезпечних чинників на якість і безпечність харчової продукції / Д. Ф. Крисанов // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 31. - С. 37-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_31_13 Проаналізовано нинішні ситуації із якістю та безпечністю продовольчих товарів і результатами їх тестування, розкрито причини незадовільного стану та наслідки для споживачів. З метою унеможливлення випуску низькоякісних чи небезпечних продуктів харчування запропоновано низку заходів нормативного і системоуправлінського характеру, реалізація яких сприятиме мінімізації продуктових ризиків. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Крисанов Д. Ф. Інструменти зниження впливу небезпечних чинників на якість і безпечність харчової продукції / Д. Ф. Крисанов // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 31. - С. 37-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_31_13. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |