Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Лановська Г. І. 
Тенденції розвитку сировинної бази та їх вплив на стан виробництва і споживання м'ясопродуктів / Г. І. Лановська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 30. - С. 73-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_30_27
Досліджено розвиток сировинної бази, її вплив на виробництво м'яса та м'ясопродуктів в Україні.
  Повний текст PDF - 609.75 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лановська Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лановська Г. І. Тенденції розвитку сировинної бази та їх вплив на стан виробництва і споживання м'ясопродуктів / Г. І. Лановська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 30. - С. 73-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_30_27.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського