Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Лановська Г. І. Тенденції розвитку сировинної бази та їх вплив на стан виробництва і споживання м'ясопродуктів / Г. І. Лановська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 30. - С. 73-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_30_27 Досліджено розвиток сировинної бази, її вплив на виробництво м'яса та м'ясопродуктів в Україні. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лановська Г. І. Тенденції розвитку сировинної бази та їх вплив на стан виробництва і споживання м'ясопродуктів / Г. І. Лановська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 30. - С. 73-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_30_27. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |