Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Даневич М. В. Концептуальні підходи щодо забезпечення конкурентоспроможності працівників підприємства в умовах викликів глобалізації / М. В. Даневич // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 30. - С. 54-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_30_20 Розкрито та поглиблено уявлення про сутність конкурентоспроможності працівників. Розроблено концепцію щодо підвищення та підтримання конкурентоспроможності працівників підприємства за умов посилення впливу глобалізації. Запропоновано рекомендації менеджерам стосовно збереження конкурентоспроможних працівників підприємства в період економічної кризи. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Даневич М. В. Концептуальні підходи щодо забезпечення конкурентоспроможності працівників підприємства в умовах викликів глобалізації / М. В. Даневич // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 30. - С. 54-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_30_20. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |