Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Гура В. Л. 
Напрями формування елементів потенціалу конкурентоспроможності молокопереробних підприємств України / В. Л. Гура // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 30. - С. 45-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_30_17
Розглянуто основні напрями формування елементів потенціалу конкурентоспроможності молокопереробних підприємств для покращання ситуації в галузі.
  Повний текст PDF - 793.358 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гура В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гура В. Л. Напрями формування елементів потенціалу конкурентоспроможності молокопереробних підприємств України / В. Л. Гура // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 30. - С. 45-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_30_17.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського