Наукова періодика України | Центральноукраїнський науковий вісник | ||
Станіславик О. В. Ключові засади формування вертикально-інтегрованих структур у харчовій галузі / О. В. Станіславик, О. М. Коваленко // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки. - 2015. - Вип. 27. - С. 309-318. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npkntu_e_2015_27_38 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Станіславик О. В. Ключові засади формування вертикально-інтегрованих структур у харчовій галузі / О. В. Станіславик, О. М. Коваленко // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки. - 2015. - Вип. 27. - С. 309-318. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npkntu_e_2015_27_38.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |