Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Левицький А. П. 
Обгрунтування доцільності використання борошна з вичавок винограду при виробництві комбікормової продукції / А. П. Левицький, А. П. Лапінська, І. В. Ходаков, Н. В. Хоренжий // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 2. - С. 35-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_2_8
  Повний текст PDF - 1.925 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Левицький А.
  • Лапінська А.
  • Ходаков І.
  • Хоренжий Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Левицький А. П. Обгрунтування доцільності використання борошна з вичавок винограду при виробництві комбікормової продукції / А. П. Левицький, А. П. Лапінська, І. В. Ходаков, Н. В. Хоренжий // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 2. - С. 35-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_2_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Лапінська Алла Петрівна (технічні науки)
  • Хоренжий Наталія Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського