Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Станкевич Г. М. Порівняльні характеристики різних способів відмивання клейковини / Г. М. Станкевич, А. В. Борта, А. А. Пенаки // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 2. - С. 116-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_2_20 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Станкевич Г. М. Порівняльні характеристики різних способів відмивання клейковини / Г. М. Станкевич, А. В. Борта, А. А. Пенаки // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 2. - С. 116-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_2_20.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |