Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Мельник І. В. Вплив якості підготовки води на органолептичні показники пива / І. В. Мельник, С. А. Чуб, Д. О. Гнатовська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2017. - Т. 81, Вип. 2. - С. 43-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2017_81_2_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мельник І. В. Вплив якості підготовки води на органолептичні показники пива / І. В. Мельник, С. А. Чуб, Д. О. Гнатовська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2017. - Т. 81, Вип. 2. - С. 43-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2017_81_2_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |