Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Мельник І. В. 
Вплив якості підготовки води на органолептичні показники пива / І. В. Мельник, С. А. Чуб, Д. О. Гнатовська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2017. - Т. 81, Вип. 2. - С. 43-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2017_81_2_8
  Повний текст PDF - 499.572 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мельник І.
  • Чуб С.
  • Гнатовська Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мельник І. В. Вплив якості підготовки води на органолептичні показники пива / І. В. Мельник, С. А. Чуб, Д. О. Гнатовська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2017. - Т. 81, Вип. 2. - С. 43-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2017_81_2_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мельник Ірина Василіївна (технічні науки)
  • Мельник Ігор Віталійович (технічні науки)
  • Мельник Ірина Василівна (технічні науки)
  • Мельник Ігор Володимирович (1954–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського