Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Бурдо О. Г. 
Балансові, енергетичні, кінетичні та фазові моделі процесів кріоконцентрування гранатового соку / О. Г. Бурдо, В. П. Мординський, Д. Р. Пур // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2017. - Т. 81, Вип. 1. - С. 99-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2017_81_1_22
  Повний текст PDF - 3.166 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бурдо О.
  • Мординський В.
  • Пур Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бурдо О. Г. Балансові, енергетичні, кінетичні та фазові моделі процесів кріоконцентрування гранатового соку / О. Г. Бурдо, В. П. Мординський, Д. Р. Пур // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2017. - Т. 81, Вип. 1. - С. 99-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2017_81_1_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бурдо Олег Григорович (1942–) (фізико-математичні науки)
  • Мординський Всеволод Петрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського