Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Бурдо О. Г. Балансові, енергетичні, кінетичні та фазові моделі процесів кріоконцентрування гранатового соку / О. Г. Бурдо, В. П. Мординський, Д. Р. Пур // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2017. - Т. 81, Вип. 1. - С. 99-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2017_81_1_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бурдо О. Г. Балансові, енергетичні, кінетичні та фазові моделі процесів кріоконцентрування гранатового соку / О. Г. Бурдо, В. П. Мординський, Д. Р. Пур // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2017. - Т. 81, Вип. 1. - С. 99-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2017_81_1_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |