Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Бурдо О. Г. Моделирование процесса кристаллизации с учетом структуры поверхности блока льда / О. Г. Бурдо, Ф. А. Тришин, А. Н. Герега // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(1). - С. 44-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47%281%29__10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бурдо О. Г. Моделирование процесса кристаллизации с учетом структуры поверхности блока льда / О. Г. Бурдо, Ф. А. Тришин, А. Н. Герега // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(1). - С. 44-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(1)__10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |