Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Бурдо О. Г. 
Моделирование процесса кристаллизации с учетом структуры поверхности блока льда / О. Г. Бурдо, Ф. А. Тришин, А. Н. Герега // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(1). - С. 44-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47%281%29__10
  Повний текст PDF - 510.866 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бурдо О.
  • Тришин Ф.
  • Герега А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бурдо О. Г. Моделирование процесса кристаллизации с учетом структуры поверхности блока льда / О. Г. Бурдо, Ф. А. Тришин, А. Н. Герега // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(1). - С. 44-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(1)__10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бурдо Олег Григорович (1942–) (фізико-математичні науки)
  • Герега Олександр Миколайович (фізико-математичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського