Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Жуков Е. В. 
Предпосылки улучшения системы менеджмента безопасности пищевых продуктов при производстве бальзамов на ПрАТ "Люботинский завод "Продтовары" / Е. В. Жуков, А. В. Карандей // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 345-350. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%282%29__87
  Повний текст PDF - 879.147 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Жуков Е.
  • Карандей А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Жуков Е. В. Предпосылки улучшения системы менеджмента безопасности пищевых продуктов при производстве бальзамов на ПрАТ "Люботинский завод "Продтовары" / Е. В. Жуков, А. В. Карандей // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 345-350. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__87.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського