Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Гладушняк А. К. 
Силовые параметры жидкостных струй при мойке тары и растительного сырья в пищевой промышленности / А. К. Гладушняк, А. Н. Всеволодов, М. В. Малаевский, В. В. Петровский // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 282-286. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%282%29__72
  Повний текст PDF - 1.151 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гладушняк А.
  • Всеволодов А.
  • Малаевский М.
  • Петровский В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гладушняк А. К. Силовые параметры жидкостных струй при мойке тары и растительного сырья в пищевой промышленности / А. К. Гладушняк, А. Н. Всеволодов, М. В. Малаевский, В. В. Петровский // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 282-286. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__72.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського