Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Кошова В. М. 
Використання ярих та озимих сортів ячменю для отримання світлого пивоварного солоду / В. М. Кошова, Н. В. Попова, Т. Г. Мисюра, А. В. Бартошак // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 225-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%282%29__58
  Повний текст PDF - 544.381 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кошова В.
  • Попова Н.
  • Мисюра Т.
  • Бартошак А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кошова В. М. Використання ярих та озимих сортів ячменю для отримання світлого пивоварного солоду / В. М. Кошова, Н. В. Попова, Т. Г. Мисюра, А. В. Бартошак // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 225-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__58.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Попова Наталія Вячеславівна (1958–) (фармацевтичні науки)
  • Попова Наталія Вікторівна (технічні науки)
  • Мисюра Тарас Григорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського