Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Королюк Т. А. Дослідження впливу НВЧ-оброблення на термін придатності гарбузової та горіхової олії / Т. А. Королюк, С. І. Усатюк, Л. Ю. Арсєньєва, Г. Л. Дербугова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 213-217. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%282%29__56 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Королюк Т. А. Дослідження впливу НВЧ-оброблення на термін придатності гарбузової та горіхової олії / Т. А. Королюк, С. І. Усатюк, Л. Ю. Арсєньєва, Г. Л. Дербугова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 213-217. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__56.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |