Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Зайцева А. Л. 
Конструирование комбинированных биоферментированных продуктов с заданными потребительскими свойствами / А. Л. Зайцева // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 196-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%282%29__51
  Повний текст PDF - 1.861 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Зайцева А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Зайцева А. Л. Конструирование комбинированных биоферментированных продуктов с заданными потребительскими свойствами / А. Л. Зайцева // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 196-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__51.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського