Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Зайцева А. Л. Конструирование комбинированных биоферментированных продуктов с заданными потребительскими свойствами / А. Л. Зайцева // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 196-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%282%29__51 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Зайцева А. Л. Конструирование комбинированных биоферментированных продуктов с заданными потребительскими свойствами / А. Л. Зайцева // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 196-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__51. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |