Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Пічкур В. Я. Дослідження основних фізико-хімічних властивостей набухаючих видів крохмалю / В. Я. Пічкур, О. В. Лисий, О. В. Грабовська, В. М. Ковбаса // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 148-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%282%29__39 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пічкур В. Я. Дослідження основних фізико-хімічних властивостей набухаючих видів крохмалю / В. Я. Пічкур, О. В. Лисий, О. В. Грабовська, В. М. Ковбаса // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 148-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__39.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |