Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Пічкур В. Я. 
Дослідження основних фізико-хімічних властивостей набухаючих видів крохмалю / В. Я. Пічкур, О. В. Лисий, О. В. Грабовська, В. М. Ковбаса // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 148-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%282%29__39
  Повний текст PDF - 911.984 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пічкур В.
  • Лисий О.
  • Грабовська О.
  • Ковбаса В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пічкур В. Я. Дослідження основних фізико-хімічних властивостей набухаючих видів крохмалю / В. Я. Пічкур, О. В. Лисий, О. В. Грабовська, В. М. Ковбаса // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 148-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__39.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пічкур Віталій Яковлевич (технічні науки)
  • Лисий Олександр Васильович (технічні науки)
  • Лисий Олександр Віталійович (технічні науки)
  • Грабовська Олена В'ячеславівна (технічні науки)
  • Ковбаса Володимир Миколайович (1954–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського