Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Матко С. В. 
Використання сочевиці для виробництва харчових продуктів / С. В. Матко, Л. М. Мельник, О. С. Бессараб // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 72-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%282%29__20
  Повний текст PDF - 637.134 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Матко С.
  • Мельник Л.
  • Бессараб О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Матко С. В. Використання сочевиці для виробництва харчових продуктів / С. В. Матко, Л. М. Мельник, О. С. Бессараб // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 72-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Матко Світлана Василівна (технічні науки)
  • Мельник Людмила Миколаївна (1956–) (технічні науки)
  • Мельник Людмила Михайлівна (технічні науки)
  • Бессараб Олександр Семенович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського