Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Кухтіна Н. М. 
Оцінка якості та формування нових споживчих властивостей карамелі льодяникової / Н. М. Кухтіна, Ю. М. Колєсніченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 274-276. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%281%29__66
  Повний текст PDF - 2.724 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кухтіна Н.
  • Колєсніченко Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кухтіна Н. М. Оцінка якості та формування нових споживчих властивостей карамелі льодяникової / Н. М. Кухтіна, Ю. М. Колєсніченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 274-276. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__66.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського