Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Кухтіна Н. М. Оцінка якості та формування нових споживчих властивостей карамелі льодяникової / Н. М. Кухтіна, Ю. М. Колєсніченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 274-276. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%281%29__66 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кухтіна Н. М. Оцінка якості та формування нових споживчих властивостей карамелі льодяникової / Н. М. Кухтіна, Ю. М. Колєсніченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 274-276. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__66. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |