Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Ярошенко Н. Ю. 
Використання фітопорошку з коріння горця зміїного у технологіях пряничних виробів / Н. Ю. Ярошенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 170-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%281%29__42
  Повний текст PDF - 678.33 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ярошенко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ярошенко Н. Ю. Використання фітопорошку з коріння горця зміїного у технологіях пряничних виробів / Н. Ю. Ярошенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 170-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__42.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ярошенко Наталя Юріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського