Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Мирошник Ю. А. Використання порошків калини, горобини та обліпихи в технології бісквітного напівфабрикату / Ю. А. Мирошник, І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 166-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%281%29__41 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мирошник Ю. А. Використання порошків калини, горобини та обліпихи в технології бісквітного напівфабрикату / Ю. А. Мирошник, І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 166-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__41.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |