Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Мирошник Ю. А. 
Використання порошків калини, горобини та обліпихи в технології бісквітного напівфабрикату / Ю. А. Мирошник, І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 166-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%281%29__41
  Повний текст PDF - 770.03 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мирошник Ю.
  • Медвідь І.
  • Шидловська О.
  • Доценко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мирошник Ю. А. Використання порошків калини, горобини та обліпихи в технології бісквітного напівфабрикату / Ю. А. Мирошник, І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 166-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__41.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мирошник Юлія Анатоліївна (технічні науки)
  • Доценко Віктор Федорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського