Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Грищенко А. М. 
Технологічні властивості безглютенових видів сировини / А. М. Грищенко, В. І. Дробот // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 162-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%281%29__40
  Повний текст PDF - 776.97 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Грищенко А.
  • Дробот В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Грищенко А. М. Технологічні властивості безглютенових видів сировини / А. М. Грищенко, В. І. Дробот // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 162-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__40.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Грищенко Анна Миколаївна (технічні науки)
  • Дробот Віра Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського