Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Антоненко А. В. Борошно з пророщеного зерна вівса як основа для борошяних кондитерських виробів / А. В. Антоненко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 149-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%281%29__37 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Антоненко А. В. Борошно з пророщеного зерна вівса як основа для борошяних кондитерських виробів / А. В. Антоненко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 149-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__37.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |