Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Олійник С. Г. Дослідження перебігу процесів дозрівання пшеничного тіста з використанням продуктів переробки вівса та кукурудзи / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, О. І. Кравченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 137-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%281%29__34 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Олійник С. Г. Дослідження перебігу процесів дозрівання пшеничного тіста з використанням продуктів переробки вівса та кукурудзи / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, О. І. Кравченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 137-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__34.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |