Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Коркач А. В. 
Влияние пребиотической добавки на качество полуфабрикатов сахарного печенья / А. В. Коркач, И. А. Боровик, Ю. Р. Кушнир // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 117-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%281%29__30
  Повний текст PDF - 837.46 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Коркач А.
  • Боровик И.
  • Кушнир Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Коркач А. В. Влияние пребиотической добавки на качество полуфабрикатов сахарного печенья / А. В. Коркач, И. А. Боровик, Ю. Р. Кушнир // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 117-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Коркач Ганна Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського