Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Левицький А. П. Використання побічних продуктів переробки винограду у функціональній годівлі сільськогосподарських тварин та птиці / А. П. Левицький, А. П. Лапінська, І. О. Селіванська, І. В. Ходаков // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 51-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%281%29__15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Левицький А. П. Використання побічних продуктів переробки винограду у функціональній годівлі сільськогосподарських тварин та птиці / А. П. Левицький, А. П. Лапінська, І. О. Селіванська, І. В. Ходаков // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 51-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |