Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Щепкин В. И. Исследование влияния кавитации на качество эмульсии при получении топливных композиций / В. И. Щепкин, Б. Я. Целень, Н. Л. Радченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(3). - С. 196-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45%283%29__48 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Щепкин В. И. Исследование влияния кавитации на качество эмульсии при получении топливных композиций / В. И. Щепкин, Б. Я. Целень, Н. Л. Радченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(3). - С. 196-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(3)__48.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |