Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Шутюк В. В. 
Визначення впливу основних параметрів перегрітої пари на процес сушіння харчових продуктів / В. В. Шутюк, С. М. Василенко, О. С. Бессараб // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 172-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45%282%29__40
  Повний текст PDF - 677.308 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шутюк В.
  • Василенко С.
  • Бессараб О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шутюк В. В. Визначення впливу основних параметрів перегрітої пари на процес сушіння харчових продуктів / В. В. Шутюк, С. М. Василенко, О. С. Бессараб // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 172-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__40.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шутюк Віталій Володимирович (технічні науки)
  • Василенко Сергій Михайлович (технічні науки)
  • Бессараб Олександр Семенович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського