Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Бурдо О. Г. Процессы кристаллизации воды в ультразвуковом поле / О. Г. Бурдо, Ф. А. Тришин, А. Р. Трач // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 80-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45%282%29__19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бурдо О. Г. Процессы кристаллизации воды в ультразвуковом поле / О. Г. Бурдо, Ф. А. Тришин, А. Р. Трач // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 80-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |