Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Дубова Г. Е. Особенности технологии ароматизированной пищевой соли / Г. Е. Дубова, А. Т. Безусов, О. И. Мельник // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 33-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дубова Г. Е. Особенности технологии ароматизированной пищевой соли / Г. Е. Дубова, А. Т. Безусов, О. И. Мельник // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 33-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |