Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Арпуль О. В. 
Перспективи впровадження "Sous Vide" технології у закладах ресторанного господарства / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, В. В. Удовицький // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 341-345. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__84
  Повний текст PDF - 879.256 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Арпуль О.
  • Усатюк О.
  • Удовицький В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Арпуль О. В. Перспективи впровадження "Sous Vide" технології у закладах ресторанного господарства / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, В. В. Удовицький // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 341-345. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__84.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського