Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Крусир Г. В. 
Об экспертной оценке контрольных критических точек пищевых технологий / Г. В. Крусир, И. П. Кондратенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 300-303. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__74
  Повний текст PDF - 549.367 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Крусир Г.
  • Кондратенко И.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Крусир Г. В. Об экспертной оценке контрольных критических точек пищевых технологий / Г. В. Крусир, И. П. Кондратенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 300-303. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__74.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Крусір Галина Всеволодівна (1965–) (біологічні науки)
  • Кондратенко Ірина Петрівна (технічні науки)
  • Кондратенко Ігор Петрович (1955–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського