Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Осипова Л. А. 
Микробиологическое обоснование консервирования плодово-ягодных сиропов осмотически деятельными пищевыми ингредиентами / Л. А. Осипова, Т. С. Лозовская // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__7
  Повний текст PDF - 1.216 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Осипова Л.
  • Лозовская Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Осипова Л. А. Микробиологическое обоснование консервирования плодово-ягодных сиропов осмотически деятельными пищевыми ингредиентами / Л. А. Осипова, Т. С. Лозовская // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Осипова Лариса Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського