Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Винникова Л. Г. 
Биотехнология варено-копченых колбас с использованием стартовых культур с антагонистическими свойствами / Л. Г. Винникова, Н. Н. Поварова, А. В. Кишеня // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 253-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__63
  Повний текст PDF - 661.388 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Винникова Л.
  • Поварова Н.
  • Кишеня А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Винникова Л. Г. Биотехнология варено-копченых колбас с использованием стартовых культур с антагонистическими свойствами / Л. Г. Винникова, Н. Н. Поварова, А. В. Кишеня // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 253-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__63.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Віннікова Людмила Григорівна (1943–) (технічні науки)
  • Поварова Наталя Миколаївна (технічні науки)
  • Кишеня Андрій В'ячеславович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського